Huisarts Frankhuisen – apotheekhoudend huisarts

De Apotheek

De apotheek is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Medicijnen voorgeschreven op het spreekuur krijgt u, indien voorradig, direct mee.

Medicijnen bestellen kan op de volgende drie manieren (d.w.z. die medicijnen waar u al mee bekend bent, herhaalrecepten):

  • U kunt uw aanvraag voor herhaalrecepten inspreken op de receptenlijn, 24 uur per dag, telefoon 0541-661323, keuze 2. U hoort een bandje met een instructie hoe u dit kunt doen.
  • E-mail: herhaalrecept@praktijkfrankhuisen.nl o.v.v. naam en geboortedatum.
  • Door een briefje met uw naam en de gevraagde medicijnen /lege doosjes / etiketten in de brievenbus tegenover de balie te deponeren.

Gaat u voor controle naar de huisarts of een specialist, laat uw actuele medicatielijst dan zien. De voorschrijvende arts weet dan welke medicatie u gebruikt en kan gelijk een nieuw recept voor u uitschrijven.

Zonder recept van de specialist kunnen wij u geen medicatie meegeven!!

Bestelt u de medicijnen vóór 11.00 uur staan ze twee werkdagen later na 14.00 uur voor u klaar. Dat is anders dan u wellicht vroeger gewend was. Wij streven echter naar verantwoord en veilig medicijngebruik en dit vraagt meer tijd met betrekking tot verwerking en controle van de medicijnen.

Mocht u niet in staat zijn uw medicijnen op te (laten) halen, dan kunnen we deze ook bezorgen.

Steeds meer medicijnen worden niet (volledig) vergoed door de zorgverzekeraar. Er zal vaker moeten worden bijbetaald, houdt u hier rekening mee. U kunt in de praktijk pinnen.

Apotheek handverkoop

U kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreid handverkoop advies. Tevens kijken wij of de nieuwe medicatie samen gaat met de door u gebruikte medicatie, zodat u verzekerd bent van veilig geneesmiddel gebruik.

Ons handverkoop assortiment bestaat uit diverse productgroepen zoals bijvoorbeeld:

  • Producten tegen pijn, koorts en verkoudheid
  • Vitamines
  • Dr. Vogel
  • VSM
  • Producten voor op reis, zoals zonnebrand, anti-muggenproducten

Medicijnkluisjes

Het is mogelijk om uw medicatie buiten openingstijden af te halen. De medicatie zal dan in een kluisje gelegd worden aan de achterkant van het pand. De assistente kan u instructie geven over het aanvragen, de beveiligingscode enzovoorts.

Kom eens kijken in onze praktijk. U bent van harte welkom!

Praktijknummer

Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u

Spoednummer

Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u
Toets 1 voor spoed

Receptenlijn

24 uur per dag
Toets 2 voor de receptenlijn