Huisarts Frankhuisen – apotheekhoudend huisarts

Over ons

Huisartspraktijk Frankhuisen is een apotheekhoudend huisartspraktijk gevestigd in Weerselo, gemeente Dinkelland.

Buiten Weerselo omvat het praktijkgebied verschillende andere dorpen zoals: Saasveld, Rossum, en Deurningen. In onze vestiging wordt volledige huisartsen en apotheekzorg geleverd.

Op deze website vindt u alle actuele gegevens over onze praktijk en apotheek. Door op een bepaald onderwerp te klikken krijgt u meer informatie.

De praktijk is gelegen naast de tennisbaan. Wij bieden huisartsenzorg aan inwoners van Weerselo, Saasveld, Rossum en Deurningen. Onze praktijk is goed georganiseerd, hierdoor is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te krijgen als dat nodig is. U kunt álle werkdagen in het jaar terecht! Daarnaast hanteren wij goede waarneemafspraken met onze collega’s van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hermeling.

Het team van Huisarts Frankhuisen

Onze visie

Ons streven: ‘Alle zorg in de buurt’. Huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, diëtiste, podotherapie, logopedie, thuiszorg en prikpost allemaal gevestigd in één pand! Door de directe samenwerking met de diverse disciplines is zorg snel geregeld. Wij maken ons hard voor goede, laagdrempelige samenwerking met andere hulpverleners en proberen in overleg met onze patiënten tot een juiste keuze te komen indien verwijzen nodig is. Wij kennen de meeste hulpverleners in de buurt, zodat we gericht kunnen verwijzen en u die zorg krijgt die nodig is.

Praktijknummer

Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u

Spoednummer

Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u
Toets 1 voor spoed

Receptenlijn

24 uur per dag
Toets 2 voor de receptenlijn