Apotheekhoudend huisarts

Huisarts Frankhuisen

Gevestigd te Weerselo

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op

Onze praktijk

Maak kennis met ons

Herhaalrecept

Vraag hier uw herhaal recept aan

Maak een afspraak

bel ons

Huisarts Frankhuisen
– De praktijk

Ons streven: ‘Alle zorg in de buurt’. Huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, diëtiste, podotherapie, logopedie, thuiszorg en prikpost allemaal gevestigd in één pand! Door de directe samenwerking met de diverse disciplines is zorg snel geregeld. Wij maken ons hard voor goede, laagdrempelige samenwerking met andere hulpverleners en proberen in overleg met onze patiënten tot een juiste keuze te komen indien verwijzen nodig is. Wij kennen de meeste hulpverleners in de buurt, zodat we gericht kunnen verwijzen en u die zorg krijgt die nodig is.

De praktijk is gelegen naast de tennisbaan. Wij bieden huisartsenzorg aan inwoners van Weerselo, Saasveld, Rossum en Deurningen. Onze praktijk is goed georganiseerd, hierdoor is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te krijgen als dat nodig is. U kunt álle werkdagen in het jaar terecht! Daarnaast hanteren we tijdens vakanties goede waarneemafspraken met onze collega’s van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Hermeling.

BELANGRIJK NIEUWS

Patiëntenstop

Met ingang van 1 oktober 2023 nemen we bij onze praktijk GEEN nieuwe patiënten meer aan. Bent u op zoek naar een huisarts in Weerselo, dan kunt u contact opnemen met de praktijk van dokter Hermeling en dokter Telgenkamp, 0541-661004. Uiteraard kunnen pasgeborenen, waarvan de ouders al bij ons in de praktijk zitten, wel gewoon worden ingeschreven. Gezinsleden van mensen die al ingeschreven zijn als patiënt bij ons, blijven ook welkom.

Gezondheidscentrum Weerselo

Gezondheidscentrum Weerselo

Zorgzame samenwerking

Twentsch Logopediecentrum

Twentsch Logopediecentrum

Fysiotherapie de Haere

Fysiotherapie de Haere

Voetencentrum Wender

Voetencentrum Wender

GEZONDSHEIDSCENTRUM WEERSELO

Door middel van onderlinge samenwerking met o.a fysiotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie, maatschappelijk werk en psychologie is het streven de kwaliteit van “zorg in de buurt” te verbeteren. Inmiddels biedt de locatie huisvesting aan onderstaande zorgverleners. Door op de logo’s te klikken van de verschillende disciplines komt u op de web-site van de desbetreffende zorgverlener.

Een greep uit onze diensten

Huisbezoek
Bloedprikken
Apotheek

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Werkoverleg & pauze

Van 10.00 tot 10.30 is er dagelijks werkoverleg en van 12.30 tot 13.30 uur hebben we lunchpauze. Wilt u hier rekening mee houden? Uiteraard zijn we te allen tijde telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.